Praktische informatie

Start opleiding

De startdag van de masteropleiding voor het studiejaar 2017-2018 wordt nog nader bekendgemaakt.

Studielast en contactdagen

De studielast is 60 EC, dit betekent een gemiddelde studielast van 20 uur per week. De contactdagen zijn gedurende de hele opleiding op vrijdag.

Kosten

Het studiegeld voor de opleiding die start in het studiejaar 2016-2017 bedraagt € 3600,- per studiejaar (exclusief studiemateriaal). De kosten voor het toelatingsexamen bedragen € 50,- per portfolio-opdracht. De kosten voor het studiemateriaal bedragen circa € 500,-.

Aanvraagperiode lerarenbeurs

Heeft u een onderwijsbevoegdheid of werkt u als leraar in het HBO met minimaal een bachelordiploma? Dan kunt u voor een erkende bachelor- of masteropleiding de ‘Lerarenbeurs voor scholing’ aanvragen. Duo biedt daarnaast ook een tegemoetkoming voor aanstaande leraren aan. Meer informatie over de regeling kunt u vinden de website van DUO.

Voor het aanvragen van een lerarenbeurs heeft u de BRIN-code van de onderwijsinstelling nodig. De BRIN-code van onze instelling (formeel onder de naam Stichting HVO) is 30KV.

Locatie en routebeschrijving

De contactdagen vinden plaats in het gebouw van de Universiteit voor Humanistiek (UvH), Kromme Nieuwegracht 29 in Utrecht (zie routebeschrijving UvH).

Masterteam

Het masterteam bestaat uit:

Meer informatie

Meer informatie over de opleiding kun je lezen door de volgende bestanden te downloaden:

Ook kun je contact opnemen met de studiecoördinator Saskia Heusèrr.

 

Deze pagina delen