Start project Identiteit openbaar onderwijs

Op 27 januari 2016, om 13.30 uur,  begint, met een lezing door Joep Dohmen, een traject van activiteiten gericht op de identiteit van het openbaar onderwijs en de scholen van BOOR. Stichting BOOR heeft 85 scholen in (speciaal) basisonderwijs en voortgezet onderwijs in Rotterdam.

logo_boorBoor heeft samenwerking gezocht met Centrum Humanistische Vorming om aansluitend bij het  door BOOR gekozen thema ‘ identiteit ‘ activiteiten te ontwerpen waarmee gewerkt kan worden aan de professionaliteit van directies en leerkrachten om op hun eigen manier in hun school met het thema identiteit aan de slag te kunnen.

Het doel van het traject is  identiteit te vertalen in gedrag en cultuur: hoe in de school met leerkrachten, leerlingen en ouders het gesprek gevoerd kan worden over de identiteit, de kenmerken van de openbare scholen in Rotterdam en over de uitgangspunten en normen die gehanteerd worden.

Centrum Humanistische Vorming

De lezing van Joep Dohmen op 27 januari zal een inspirerende inleiding van het traject zijn. Saskia Heusèrr zal op deze middag toelichten hoe wij ons als samenwerkingspartner met BOOR  zullen inzetten.

Informatie

Bent u geïnteresseerd in samenwerking met het centrum met betrekking tot  identiteit openbaar onderwijs kunt u contact opnemen met Lizzy Wijnen. email: l.wijnen@hvo.nl

Gepost op 31 december 2015

.

 

Deze pagina delen