MagHetLichtAan Festival

Datum: 21 juni 2015 van 12:00 tot 22:00 in Tolhuistuin, Amsterdam

MHLA FestivalGeestverruimende filosofie, meeslepend theater, verrassende kunst en vernieuwende muziek. Het Mag Het Licht Aan Festival dat op Wereldhumanismedag, 21 juni, plaatsvindt in de Tolhuistuin in Amsterdam, is een zomers en feestelijk festival, mèt inhoud.

Het Mag Het Licht Aan Festival gaat over de duurzame mens. Over menselijke veerkracht en creativiteit. Over hoe we voor onszelf en elkaar zorgen. Over toekomstbestendige waarden en mensenrechten. Over klein en groot geluk. Festivalbezoekers worden geïnspireerd met vernieuwende strategieën en ideeën voor een mooiere en eerlijker wereld. Denk, droom en vier mee. Doe Het Licht Aan voor de duurzame mens!

Wat staat er op het programma?

Het programma, boordevol inspiratie, vernieuwende strategieën en ideeën staat inmiddels op de festivalwebsite. Met de Denker des Vaderlands Marli Huijer, Art Intervention met Coolpolitics, exposities van het werk van Ilvy Njiokiktjien en Framer Framed, een kunstveiling van Art Bruut, films van Arabische vrouwen in EYE, Funky Pop ‘N Roll van de band Right as Rain (op de foto), de winnaar van de Wim Sonneveldprijs van 2014 Flip Noorman en nog veel meer!

Van Praagprijs

Ook zijn er opnames (met live-uitzending!) van Het Filosofisch Kwintet. Als klap op de vuurpijl wordt de tweejaarlijkse Van Praagprijs uitgereikt door het Humanistisch Verbond. Actrice en theatermaker Adelheid Roosen neemt de prijs in ontvangst tijdens een spetterende prijsuitreiking.

Organisatie

Mag Het Licht Aan is een initiatief van de Humanistische Alliantie en wordt samen met omroep Human, Humanitas, Humanistisch Verbond, Universiteit voor Humanistiek en Hivos georganiseerd. Aan MHLA werken ook mee: Stichting Tolhuistuin, Coolpolitics, ArtBruut, Stichting Perdu, Triodos Bank, Eye, Framer Framed.

Wees erbij op 21 juni en profiteer van de Early Bird korting: tot 1 mei kost een kaartje 12,50!

Meer informatie en ticketverkoop op: www.maghetlichtaanfestival.nl
Like en volg de facebookpagina www.facebook.com/maghetlichtaan voor de laatste updates! Op Twitter: @MHLAFestival en #maghetlichtaan.

Gepost op: 21 april 2015

Deze pagina delen