Lerarenbeurs 2015

U bent al leraar en wilt een bachelor- of masteropleiding volgen om uw professionele niveau te verhogen, uw vakkennis te verdiepen of om u te specialiseren. Hiervoor kunt de Lerarenbeurs aanvragen.

De nieuwe aanvraagronde voor het studiejaar 2015-2016 loopt van 1 april tot en met 30 juni, 24:00 uur

Waarom een lerarenbeurs?

De lerarenbeurs maakt het voor iedere docent van primair onderwijs tot en met hbo mogelijk om eenmaal in zijn of haar carrière een stevige bijscholing te volgen. Met het geld uit de beurs worden studiekosten betaald en in de meeste gevallen ook de vervanging op school. De lerarenbeurs is de ideale regeling voor leraren die een keer flink kennis willen bijtanken met een bachelor- of masteropleiding.

Voor welke opleidingen?

De lerarenbeurs geldt uitsluitend voor erkende bachelor- en masteropleidingen. Bij ons centrum kunt u de lerarenbeurs aanvragen voor:

Voor  korte opleidingen kunt u in overleg met uw werkgever mogelijk nog gebruik maken van de bestaande nascholingsbudgetten of de nieuwe professionaliseringsgelden. Wij bieden 2 korte beroepsgerichte opleidingen waarmee u zich kunt specialiseren:

Beurs aanvragen?

De uitvoering van de regeling is in handen van de DUO. Voor meer informatie en het aanvraagformulier kunt u terecht op de site van de Dienst Uitvoering Onderwijs.

Meer informatie over de opleidingen

Wilt u meer informatie over de opleidingen, dan kunt u op de afzonderlijke opleidingspagina’s kijken.

Gepost op: 1 april 2015

Deze pagina delen