Cursussen Persoonlijke Kracht

‘Handelen vanuit verbinding tussen hart, hoofd en handen’

persoonlijke krachtDe cursussen Persoonlijke kracht zijn vernieuwd aanbod van Centrum Humanistische Vorming en richten zich met twee afzonderlijke programma’s op brede vorming (bildung) van verschillende doelgroepen en hun levenspraktijken: Persoonlijke kracht inzetten in de klas en Persoonlijke kracht inzetten in je gezin.

Ook in 2016 zijn er diverse activiteiten op het gebied van brede vorming en bildung die door het centrum georganiseerd worden. Dit voorjaar bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan de cursus Persoonlijke kracht inzetten in je gezin. Er zijn gespreksavonden over ouderschap in april en een werkdag op een zaterdag in mei. De cursus Persoonlijke kracht inzetten in de klas start in november.

In het aanbod staat de vraag naar manieren om het leven vorm te geven vanuit eigen regie centraal. De inhoud heeft als inspiratiebron het bildungsideaal en als fundament de humanistische levenskunstfilosofie van zelfzorg zoals Foucault het verwoordde.

Kennismaking

Om kennis te maken met de levenskunstfilosofie van waaruit in deze cursussen gewerkt wordt, kun je dit voorjaar deelnemen aan verschillende webinars van een half uur.

Als het naar meer smaakt …

Voor een uitgebreidere kennismaking bent u welkom op de Proeverij Persoonlijke kracht op zaterdag 16 april in Utrecht. Daar werken we live met elkaar vanuit de ontmoeting. Van binnenuit de ander en het andere tegemoet treden, afstemmen op jezelf en rekening houden met de ander. Vanuit deze wisselwerking kiezen wat jij doet of hoe je reageert in verbinding met je eigen waarden. Een kleurrijke dag waarin we in een trainingssetting werken.

U kunt aan de proeverij deelnemen zonder de webinars gevolgd te hebben. Deelnemers aan de webinars kunnen zich met korting inschrijven voor deze proeverij.

Het ‘hoofdgerecht’

Het ‘hoofdgerecht’ bestaat uit 2 cursusprogramma’s die starten in april en november 2016, en een trainerstraject:

 

Deze pagina delen