Webinar Weten wat je wilt!

….en wat er werkelijk toe doet!

webinar 1 juli 2015Op donderdag 18 februari 2016 kunt u deelnemen aan het webinar Weten wat je wilt en wat er werkelijk toe doet van 19:30 tot 20:00 uur. Dit webinar is de derde van een drieluik webinars over  het inzetten van persoonlijke kracht en levenskunst.

Voor wie?

Het webinar is gericht op iedereen die kennis wil maken met de praktische vertaling van de levenskunstfilosofie vanuit humanistisch perspectief naar de eigen levenspraktijk. In de cursussen Persoonlijke kracht van het centrum wordt ook op deze wijze gewerkt . De vraag naar manieren om het leven vorm te geven vanuit eigen regie staat steeds centraal.

Door wie?

Annemarie Geelhoed

Inhoud

Dit webinar is een ‘werk’ webinar, waarin je je oriënteert op wat voor jou werkelijk van waarde is. We doen een oefening en wisselen via de chat  met elkaar uit.  Om voorafgaand aan het webinar kennis te nemen van de filosofie waarop de praktijkoefeningen gebaseerd zijn kun je het minicollege Morele oriëntatie van Kim Dusch bekijken.

Kosten

€ 7,50

€ 15,00 bij deelname aan drieluik

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Je ontvangt enkele dagen voor het webinar een reminder en op de dag zelf een mail met een link naar het webinar. Als je niet in de gelegenheid bent om aan het webinar op de geplande tijd deel te nemen maar je hebt wel interesse, dan kun je dit in het inschrijfformulier aangeven en krijg je later een link met de opname van het webinar toegestuurd

Inschrijfformulier webinar 18 februari

Meer lezen

Deze pagina delen