Webinar Hoe weet ik wat ik te leren heb

 …in contact met de ander?

webinar Persoonlijke Kracht 2 (2)Op woensdag 10 februari 2016 kunt u deelnemen aan het webinar Hoe weet ik wat ik te leren heb in contact met de ander? van 19:30 tot 20:00 uur. Dit webinar is de tweede van een drieluik webinars over  het inzetten van persoonlijke kracht en levenskunst.

Voor wie?

Het webinar is gericht op iedereen die vrijblijvend kennis wil maken met de levenskunstfilosofie, van waaruit in de cursussen Persoonlijke Kracht van het centrum gewerkt wordt. In deze cursussen staat de vraag naar manieren om het leven vorm te geven vanuit eigen regie centraal.

Door wie?

Annemarie Geelhoed

Inhoud

In dit webinar onderzoek je aan de hand van een eigen voorbeeld waar jouw leerpunt ligt en worden oefenmogelijkheden aangereikt. De werkwijze is een afgeleide van de manier waarop ook in de cursussen Persoonlijke Kracht gewerkt wordt. In de levenskunstfilosofie wordt het oefenen en kennen van de eigen speelruimte genoemd. In het minicollege Oefenen van Kim Dusch kun je hierover meer leren. Het oefenen is een van de essenties van zelfzorg naast zelfkennis en waarden-oriëntatie.

Kosten

€ 7,50

€ 15,00 bij deelname aan het drieluik

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Je ontvangt enkele dagen voor het webinar een reminder en op de dag zelf een mail met een link naar het webinar. Als je niet in de gelegenheid bent om aan het webinar op de geplande tijd deel te nemen maar je hebt wel interesse, dan kun je dit in het inschrijfformulier aangeven en krijg je later een link met de opname van het webinar toegestuurd.

Inschrijfformulier webinar 10 februari 2016

Inschrijfformulier drieluik

Meer lezen

Deze pagina delen