Webinar Hoe blijf ik trouw aan mezelf

….en weet ik wat echt bij mij hoort? 

webinar 26 meiOp dinsdag 2 februari 2016 kunt u deelnemen aan het webinar Hoe blijf ik trouw aan mijzelf en weet ik wat echt bij mij hoort? van 19:30 tot 20:00 uur. Dit webinar is de eerste van een drieluik webinars over  het inzetten van persoonlijke kracht en levenskunst.

Voor wie?

Het webinar is gericht op iedereen die kennis wil maken met de praktische vertaling van de levenskunstfilosofie vanuit humanistisch perspectief naar de eigen levenspraktijk. In de cursussen Persoonlijke kracht van het centrum wordt ook op deze wijze gewerkt . De vraag naar manieren om het leven vorm te geven vanuit eigen regie staat steeds centraal.

Door wie?

Annemarie Geelhoed

Inhoud

In dit webinar maak je kennis met elkaar en dus ook op een verrassende manier met jezelf. De werkwijze is leren door doen en delen. Het vormt zo een korte introductie op de cursussen Persoonlijke Kracht. Als ‘voorafje’ aan het webinar kun je het minicollege Zelfkennis van Kim Dusch bekijken. Dit geeft een kijkje in de levenskunstkast met de essenties van zelfzorg.

Kosten

€ 7,50

€15,00 euro voor deelname aan het drieluik

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Je ontvangt enkele dagen voor het webinar een reminder en op de dag zelf een mail met een link naar het webinar. Als je niet in de gelegenheid bent om aan het webinar op de geplande tijd deel te nemen maar je hebt wel interesse, dan kun je dit in het inschrijfformulier aangeven en krijg je later een link met de opname van het webinar toegestuurd.

Inschrijfformulier drieluik

Inschrijfformulier webinar 2 februari

Meer lezen

Deze pagina delen