Sectordag GVO en HVO 2017

Op vrijdag 19 mei 2017 vindt de sectordag voor docenten GVO en HVO plaats in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort, georganiseerd door het Dienstencentrum GVO en HVO.

Deze dag staat in het teken van een heugelijk en historisch feit voor de sector. Zowel de Tweede Kamer als de Eerste Kamer hebben toegestemd in een structurele bekostiging voor docenten GVO en HVO. Dit biedt nieuwe perspectieven en kansen voor de sector. Dit zal met zoveel mogelijk docenten en andere betrokkenen gevierd worden met een feestelijke en inhoudelijk inspirerende bijeenkomst.

Als dagvoorzitter en verbindende factor zal Umar Mirza optreden.

Programma in vogelvlucht

In de ochtend opent Jurn de Vries (voorzitter Dienstencentrum) de dag, waarna Loes Ypma (Tweede Kamerlid PvdA) en Nico Stuij (voorzitter lobbycommissie) het woord krijgen. Verder zal het ochtendprogramma een verrassende en feestelijke inhoud krijgen. Tijdens een feestelijke lunch is er voor iedereen ruim gelegenheid om elkaar te ontmoeten, bij te praten en nieuwe lesmaterialen te bekijken op de materialenmarkt.

In het middagprogramma is er een divers aanbod aan feestelijke workshops, waarin je nieuwe inspiratie kunt opdoen en vaardigheden kunt oefenen. De workshops zijn erop gericht dat je iets kunt meenemen naar je eigen lessen. Er zal ook op een creatieve manier over de toekomst van de sector GVO en HVO gebrainstormd worden. De dag wordt afgesloten met een toast op de toekomst.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de site van het Dienstencentrum GVO en HVO. De inschrijving voor de workshops kan op de dag zelf bij aankomst in de hal. Als je niet naar de sectordag komt, is het verzoek om je ook via deze site af te melden en hierbij de reden aan te geven. Als hieruit blijkt dat het met de organisatie van de dag te maken heeft, dan kan dit worden meegenomen bij de voorbereiding voor de sectordag van volgend jaar.

Meer informatie

Binnenkort vind je op bovengenoemde site meer informatie over de inhoud van het programma en een overzicht van de workshops. Houd hem dus goed in de gaten! Deelname aan deze dag levert 4 studiepunten op. Voor vragen kun je een mail sturen naar: l.wijnen@hvo.nl

Wat? Sectordag 2017 met als thema: vier onze toekomst!
Wanneer? 19 mei 2017, 9:30 uur inloop, 16:00 uur borrel
Waar? Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10, Amersfoort
Voor wie? Alle GVO- en HVO-docenten en andere betrokkenen

Deze pagina delen